Butiken / VIVA

På VIVA hittar du ekologiska varor. Stort utbud av vegetariskt, veganskt, rättvisemärkt, glutenfritt, mjölkfritt, rawfood, hud- och hårvård

Öppettider: Måndag till fredag 13-18 – Lördagar 11-13

VIVA

På VIVA hittar du 100% ekologiska varor. Stort utbud av vegetariskt, veganskt, rättvisemärkt, glutenfritt, mjölkfritt, rawfood, hud- och hårvård.

Vi hjälper dig hålla dig stark, glad och fylld av energi och finns alltid till hands med råd och tips och hjälper dig hitta rätt bland vitaminer, mineraler och ekologiska livsmedel.

Vår gedigna erfarenhet, vårt breda sortiment och vårt genuina intresse att inspirera till en hälsosam livsstil ska göra att du känner dig hemma hos oss och hittar det just du behöver.

Vår ambition är att alltid ligga i framkant på nya produkter på marknaden och att kunna hålla bra priser till våra kunder.

VIVA säljer ekologiska och KRAV märkta grönsaker och ägg och h i den mån det finns, närproducerade livsmedel. Vi erbjuder även inspirationskvällar, temadagar, kurser och mycket annat intressant.

Här kan du registrera dig för att få våra nyhetsbrev:

Kontakta oss!

Iras nyttiga matkasse – unik nyhet i Sverige

I samarbete med ICA Maxi Västra Hamnen, erbjuds du möjligheten att få just din matkasse hem i köket. Vi kan garantera dig en hälsosamt sammansatt veckomatsedel, med hela fem middagar för fyra personer – alla med nyttiga råvaror.

Iras matkasse är perfekt för dig som helt enkelt är mån om din hälsa och vikt. Självklart kan hela familjen glädjas åt kassen, här finns mat som passar alla.

Iras nyttiga matkasse innehåller fyra middagar, men om man bara är två, blir det perfekta lunchlådor till dagen efter. Eller så kan du frysa in det som blir över.

Iras nyttiga matkasse är rikt sammansatt med varierad kost av kött, fisk, fågel och vegetariskt. Jag har lagt stor vikt vid att det bara ska finnas kvalitetsvaror, smakrika och lättlagade maträtter. I varje påse medföljer såklart även recept och hur man tillagar rätterna. Alla våra matvaror kommer från fräscha ICA Maxi i Västra Hamnen i Malmö.

Varje veckopåse kostar 795:- och då ingår all mat och leverans hem till dörren i Malmö. Enkelt, slankt och smakrikt.

Varmt välkommen till en fräsch sommar med Iras nyttiga matkasse – gör livet lite lättare!

Kontakta oss!