Nya läckra och personliga armband på VIVA

Ira Okategoriserade

Hej Alla
Från och med nu, kan du beställa just ditt armband i cool handgjord design. Eller varför inte ge bort i present?
Passar lika bra till kvinnor som män och kan i princip fås i vilken färg man önskar.
Priser från 200:- och uppåt.
Maila mig för beställning eller mer info.
Här följer några exempel på hur de kan se ut:
armband3 armband1 arnmband2

Läs mer på deras hemsida: www.weavesandknots.com
Och här kommer lite historia/info om Gary som gör dessa fina armband:

Weaves & Knots

Hej, jag heter Gary Appelfeldt och bor i utkanten av Malmö.

Min ambition med allt jag knyter är att det skall vara funktionellt, tålig och vackert att titta på. Oavsett om det handlar om en nyckelring, ett armband eller en livrem skall det passa både den som skall bära det och den funktion det skall ha.

För att uppnå detta har jag valt att jobba med Paracord (fallskärmslina) eftersom det uppfyller de krav jag har på funktion, styrka och utseende. Jag jobbar med 550 Paracord tillverkad i USA. Tråden är tillverkad i 100 % nylon. Det stora utbudet av färger ger möjlighet till väldigt många färgkombinationer efter tycke och smak.

De flesta av knoparna jag använder har sitt ursprung i den maritima världen och är ett vackert smycke på t.ex. båt, husdjur, hand eller fotled. Andra vanliga användningsområden är koppel, grimskaft, livrem, nyckelring, klockrep, hängmatta för att nämna några.

Egenskaperna med Paracord tillsammans med knopar från klättring, sjöfart och överlevnads skolor gör tillämningsområdena väldigt många.

Det stora utbudet av spännen, pärlor, knappar och charms gör att oavsett om du vill ha ett armband och visa stöd för ditt favoritlag/klubb, överlevnadsarmband eller helt enkelt något du tycker om så går det att göra.