Personlig träning / PT

Vi inser att alla är individer som kräver olika träningsupplägg. Oavsett form – ålder – skador hjälper Artira Wellness dig att uppnå dina mål

På Artira Wellness fokuserar vi på att skapa en unik dynamik mellan dig och din PT och vi fokuserar på dina resultat. Första besöket genomförs alltid en inledande fysisk analys för att skapa ett skräddarsytt upplägg där vi tillsammans checkar av din nuvarande träningsform eventuella skador, begränsningar och näring/kost. Artira Wellness utför även fys-test, fettmätningar mm. Vi är FaR®-licencierade. Läs om FaR® här.

Du kommer sedan att guidas genom ett helt program för hälsa och fitness utveckling, vilket inkluderar din träning i och utanför gymmet, din kost och din livsstil.

Personlig träning på Artira Wellness integrerar en mängd olika discipliner och metoder att hålla både kropp och själ i form. Detta inkluderar styrka, rörlighet och stretching, konditionsträning och idrottsprestationer. Vi erbjuder även mentalträning och avslappning.

Du kan välja att köpa timmar, paket eller betala månadsvis (ingen medlemsavgift.

Pt träningen kommer inte bara att göra dig smalare, utan även starkare, mer flexibla, mer stabil och smidig. Vi garanterar att vårt engagemang, tillsammans med ditt, kommer att leverera resultat… snabbt!

Artira Wellness erbjuder PT träning i trevliga och säkra lokaler i centrala Slottstaden i Malmö. Oavsett om du är 18 eller 80 år – det finns träning som är bra för just dig!

Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss!

Friskvårdslösningar för företag

Kontakta oss gärna för vad Artira Wellness kan gör för ditt företag och dina anställda

Ett företag behöver friska medarbetare. Genom regelbunden motion bibehåller vi konditionen samt stärker muskulaturen. Vi blir helt enkelt piggare, gladare och orkar mer. Kroppens energi ökar vilket i sin tur innebär färre sjukskrivningar och i slutändan också en högre produktivitet.

Vi erbjuder bl a följande tjänster inom motion, stresshantering kost och mental träning:

  • Föreläsningar & Seminarier, heldagsaktiviteter
  • Kurser & Utbildningar
  • Viktminskningsprogram
  • Massage
  • Personlig Träning