Välkommen höst!

Ira Okategoriserade

Hej alla!
Vi hoppas att ni haft en skön sommar. Nu drar vi igång för fullt igen och vi vill gärna bjuda in till kursstart:

Yoga för binjurar och hormonbalans.

Binjurestress och hormonobalanser av olika slag blir allt vanligare. Många är kroniskt utmattade, vilket kan yttra sig som att man med nöd och näppe klarar av att jobba, för trött för att fungera bra socialt och i relationer. Men detta kan du ändra på genom denna kurs och ge dig själv nya redskap för bättre hälsa.

En vanlig orsak till obalans är stress. All inre och yttre stress, påverkar hjärnans styrkörtlar vilka styr över regleringen av hormonutsöndringen från bl.a. sköldkörteln, binjurarna och könskörtlarna.

En normal hormonproduktion är nyckeln till vårt välbefinnande som styr bl.a. humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Mediyoga för binjurar och hormonbalans kan vara en av pusselbitarna om du har några av nedan symtom

Är du kroniskt trött, har en känsla av utmattning, lätt irriterad, svårt för att sova, sjuk så fort man tar semester (osv. symtomen kan vara många).

Mediyoga® för binjurar och hormonbalans fungerar som en lugn, mjuk holistisk terapiform där vi jobbar med kroppen fysiskt, psykiskt och själsligt. Programmet är utarbetat för att stärka binjurarna och minska stressen i hela systemet. Yogaövningarna masserar binjureområdet och efter varje övning jobbar vi med rotlås och mental fokusering på binjurarna. Passet är bra att använda vid all typ av stressreducering och är en även bra att börja med vid andra typer av hormonella obalanser. När stressen har minskat och energinivån är bättre går vi över till ett yogapass för hormonbalans. Det yogapasset är framförallt tänkt för kvinnor med olika hormonsymtom t.ex. PMS infertilitet, klimakteriet etc. men kan även tränas av män som då fokuserar på testiklar istället för äggstockar.

Kursen genomförs av Artirawellness och instruktör Ann-Margret Andersson i våra fina och rogivande lokaler på Roslinsväg 9, start v 36.
Måndagar kl. 18.30, pris 1200: -.
Minimum 5 personer för gruppstart. Välkommen med din anmälan till: info@artira.se eller ring 073-810 15 79 senast 170825.

Yoga för binjurar  – 7 tillfällen
Yoga för hormonbalans – 7 tillfällen

Du behöver inte ha någon yogaerfarenhet för att delta men det går lika bra att vara en van yogi.
Varmt välkommen till en höst i harmoni.

MediYoga