Viktig information

Ira Okategoriserade

Coronavirus

Med anledning av Corona viruset covid-19, vill vi på Artirawellness informera om följande:

Till alla våra klienter/deltagare oavsett behandling, träning eller grupp, att inte delta i några aktiviteter hos oss OM man har några symptom på förkylning eller liknande eller om nära anhörig har det. Detta för att säkerställa att ev smitta ej förs vidare.

Vi på artirawellness håller alltid hög hygien i våra lokaler, vi spritar dagligen och vi som arbetar där är alltid friska när vi är på jobbet. Vi hoppas på er förståelse och hoppas på många fina möten framöver. Vi kommer hålla oss uppdaterade kring de riktlinjer som kommer.

Alla Hjärtans dag

Ira Okategoriserade

Nu går vi mot våren och snart är det Alla Hjärtans dag. Vi har många trevliga presenter kring det temat och glädjande har vi inlett ett samarbete med Hedh Escalante Chocolatier, som tillverkar handgjorda fantastiska praliner, kakor, marmelader, knäckebröd.
Läs mer på www.hedh-escalante.com

Välkommen höst!

Ira Okategoriserade

Hej alla!
Vi hoppas att ni haft en skön sommar. Nu drar vi igång för fullt igen och vi vill gärna bjuda in till kursstart:

Yoga för binjurar och hormonbalans.

Binjurestress och hormonobalanser av olika slag blir allt vanligare. Många är kroniskt utmattade, vilket kan yttra sig som att man med nöd och näppe klarar av att jobba, för trött för att fungera bra socialt och i relationer. Men detta kan du ändra på genom denna kurs och ge dig själv nya redskap för bättre hälsa.

En vanlig orsak till obalans är stress. All inre och yttre stress, påverkar hjärnans styrkörtlar vilka styr över regleringen av hormonutsöndringen från bl.a. sköldkörteln, binjurarna och könskörtlarna.

En normal hormonproduktion är nyckeln till vårt välbefinnande som styr bl.a. humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Mediyoga för binjurar och hormonbalans kan vara en av pusselbitarna om du har några av nedan symtom

Är du kroniskt trött, har en känsla av utmattning, lätt irriterad, svårt för att sova, sjuk så fort man tar semester (osv. symtomen kan vara många).

Mediyoga® för binjurar och hormonbalans fungerar som en lugn, mjuk holistisk terapiform där vi jobbar med kroppen fysiskt, psykiskt och själsligt. Programmet är utarbetat för att stärka binjurarna och minska stressen i hela systemet. Yogaövningarna masserar binjureområdet och efter varje övning jobbar vi med rotlås och mental fokusering på binjurarna. Passet är bra att använda vid all typ av stressreducering och är en även bra att börja med vid andra typer av hormonella obalanser. När stressen har minskat och energinivån är bättre går vi över till ett yogapass för hormonbalans. Det yogapasset är framförallt tänkt för kvinnor med olika hormonsymtom t.ex. PMS infertilitet, klimakteriet etc. men kan även tränas av män som då fokuserar på testiklar istället för äggstockar.

Kursen genomförs av Artirawellness och instruktör Ann-Margret Andersson i våra fina och rogivande lokaler på Roslinsväg 9, start v 36.
Måndagar kl. 18.30, pris 1200: -.
Minimum 5 personer för gruppstart. Välkommen med din anmälan till: info@artira.se eller ring 073-810 15 79 senast 170825.

Yoga för binjurar  – 7 tillfällen
Yoga för hormonbalans – 7 tillfällen

Du behöver inte ha någon yogaerfarenhet för att delta men det går lika bra att vara en van yogi.
Varmt välkommen till en höst i harmoni.

MediYoga

God Jul och Gott Nytt 2017

Ira Okategoriserade

God jul

Hej alla,
det lackar mot jul och vill passa på att tacka alla våra fantastiska kunder för detta året. Det har varit ett spännande år och även nästa kommer att gå i nytänkande, positivitet och glädjens väg.

Min medarbetare Ann-Margret och jag önskar er alla en riktigt skön helg, med värme, lugn, gemenskap och kärlek.

Vi stänger torsdagen den 22/12 och har sedan öppet igen tisdagen den 27/12-29/12. Håller stängt 30/12- 1/1 och öppnar åter 2/1 2017.

Varmt välkomna då!

Välkommen på Mingelkväll den 17 november

Ira Okategoriserade

Hej Alla,

Den 17 november från kl 18-21, har vi vår årliga mingelkväll på VIVA.
Vi har fyllt butiken med massor av gott, nyttigt och fantastiska julklappar till dig och de dina.
Ätbart, njutbart och önskvärt.

Såklart har vi även fina erbjudanden under kvällen i butiken, på massagebehandlingar och träning/PT.
Vi bjuder på lite förfriskningar och mys.

Linda Persson från Rawfood house kommer hit och inspirerar oss i det råa köket. Välkomna att provsmaka härliga råa rätter som grön smoothie, chia gröt och läckra hälsosamma desserter. Linda kommer även ha med sig sin receptsamling Rå mat som du kan få köpa signerad till specialpris 299kr (ord. pris 350 kr) Perfekta julklappen!

jul1 jul2 traning-1

Varmt välkommen!

Raw Food House och Butik VIVA inleder spännande samarbete

Ira Okategoriserade

Hej Alla,
Vi på VIVA är jätteglada att kunna berätta att Raw Food House och vi, har inlett ett samarbete. Vi kommer framöver att kunna erbjuda deras
underbara tårtor, chiagrötbowls, energibollar och annat gott.

Vi serverar desserter och tårtor av noga utvalda ekologiska ingredienser, tex groddade nötter och frön, rå kakao, dadlar, kokos, bär eller frukt. Vi använder inget raffinerat socker, inga mejeriprodukter, inget gluten. Däremot innehåller alla våra sötsaker massor av näring och antioxidanter. Varje dag varieras vårt utbud av olika desserter i vår kak kyl.

Desserterna kan även beställas till din fest eller företagsevent. Välj mellan smakerna fransk lyxchoklad, limecheesecake, nutellapaj,  snickerskaka, pecanpaj med lönnsirap och rom eller blåbärscheesecake med lavendel. Alltid vackert dekorerade och garanterat uppskattade av dina gäster. För mer information, fråga oss i butiken och det går fint att förbeställa.

— Allt glutenfritt —
— Allt mejerifritt —
— Inget raffinerat socker —

Läs mer: http://www.rawfoodhouse.se/

IMG_5939 logga rund blå

Nytt på Artirawellness – Taktil massage

Ira Okategoriserade

Hej alla,
från och med nu kan vi erbjuda taktil massagem och det är Ann-Margret som utför dessa. Läs nedan mer vad det innebär.
Just nu har vi ett introduktionspris på 298:-/behandling.
Boka via mail: ira@artira.se eller ring 0705703602.

IMG_0626_Annmargret

Taktil massage – behandlingsform med många fördelar
Vid taktilmassage så sker beröringen i ett jämnt och lugnt tryck och följer ett medvetet rörelsemönster. Strykningarna ska inge trygghet och säkerhet. Genom att röra huden på detta medvetna sätt aktiveras oxytocinsystemet i kroppen.

taktilmassage-1
Oxytocin är ett hormon som fungerar lugnande och roingivande och gör att vi känner oss lyckliga. Man skulle kunna säga att oxytocin är adrenalinets motsats. När adrenalinet stressar och sätter fart på oss så lugnar oxytocinet ner oss och ger oss ro.

Taktil massage är bra för dig som har låg energi, fibromyalgi, värk, trött, allmänt nere m.m.,

Effekter av taktilmassage
Effekterna av en taktilmassage kan exempelvis vara avslappning i kroppen, lugn och ro, smärtlindring, bättre sömn, ökad nyfikenhet, förbättrad mag-tarmfunktion, sänker högt blodtryck, minskad aggressivitet, stärkt kroppsuppfattning, minskad ångest, ökat immunförsvar, ökad självkänsla och tänd livsgnista.

Så här går behandlingen till
Du ligger på en massagebänk med handdukar och ev. filt på dig med underkläder på. Helkroppsbehandlingen börjar med baksida därefter får du vända dig om. En kroppsdel i taget lyfts fram, resten av kroppen är täckt av handdukar. Helkroppsbehandlingen utförs under tystnad med uppvärmd kallpressad vegetabilisk olja och varar i 50 minuter.För de som är beröringskänsliga kan strykningarna ske utanpå kläderna. Under behandlingen är det viktigt att du känner dig trygg och varm. Därför anpassas behandlingen till varje enskild person.

Nyår

Ira Okategoriserade

Hej Alla,

då är det Nyårsafton. Ett år går mot sitt slut och ett nytt står och väntar.
Vi vill önska er alla ett gott slut på detta året och ett fantastiskt
Gott Nytt 2016.
Kanske känner du för att komma igång med din träning, öka/tappa några kilon,
må bättre, blir friskare, kanske ändra på några mindre bra vanor?
Oavsett vilket, kan vi på Artirawellness hjälpa dig en bit på vägen då vi arbetar
holistiskt, dvs med hela människan.
Ring/maila/besök oss gärna så kan vi se vad vi kan hjälpa dig med.
Vi har stängt nu i dagarna, men öppnar åter 4 januari 2016.
Tack alla fina kunder för detta året – vi ses snart igen.
mid-night-new-year

 

Advent och kundkväll måndag den 30 november

Ira Okategoriserade

Det drar ihop sig till 1:a Advent och du är hjärtligt välkommen att komma till Butik VIVA, måndag den 30 november
mellan kl 16-20, då vi har en kundkväll för alla våra trevliga kunder.
Vi har laddat affären med massor av gott och nyttigt eko, fina presenter och klappar, till dig själv eller till någon du
bryr dig om. Fina er erbjudanden under kvällen i butiken, på massage och träning.
Du kan även träffa Fristående Hudvårdskonsult Louise Björkander, Mary Kay, som erbjuder kostnadsfria rådgivningar inom hudvård och makeup.
Mary Kay´s produkter, är ett av de världsledande märkena i branschen. Fina erbjudanden, både för produkter och tidsbokning!
Så tveka inte, ta med en vän och mingla med oss på måndag den 30 november. Adressen är Roslinsväg 9 – Varmt välkommen!
IMG_6594-viva Hot-stone-massage iratränar IMG_6357-2-VIVA

Decembercupen klart

Ira Okategoriserade

Hej alla,

då har jag tävlat i år igen, Decembercupen och i år i klassen Bikinifitness.
Jättehäftig tävling och jätteroligt att ha varit med.
Många timmar på gymmet och sträng diet i fem månader.
Nu blir det lite vila och sen laddar vi för nya sässonger 2016. Tack för alla glada tillrop och hälsningar
.FullSizeRender IMG_2240 IMG_2245 IMG_2282